شن الفنان أحمد رفعت انتقاد كبير على منظومة الكرة بسبب هدف نادى انبى المشكوك فى صحته بالامس، والذى تعادل به مع نادى الزمالك.
أحمد رفعت لم ينفى وجود اخطاء فى الزمالك، الا أنه طالب بالعدل والعدل فقط فة تطبيق القانون.
وعبر صفحته الشخصية على موقع التواصل الاجتماعى فيس بوك كتب أحمد رفعت قائلاً :
اه الزمالك سئ والبروف مش مظبط وصفقات لم تفي بالاحتياجات جعلت الزمالك لسه بيلعب كانه محتاج صفقات.
بس هو الفار مستدعاش ليه الحكم والغي هدف انبي لوجود اعاقة واااااضحة جدا لحسام عبدالمجيد.. والبنا ليه مداش انذار ثان وطرد للاعب انبي احمد يوسف لجذب زيزو ومنع هجمه واعده وانفراد من ناحية الشمال.
ولا هو الدنيا تتقلب عالوردي اللي كان لازم ياخد انذار تاني وينطرد علشان عالزمالك وهو يستاهل اصلا ينطرد، انما الدنيا ليه متتقلبش للزمالك زي ما بتنقلب عليه مش ده العدل.
والبنا ده هيفضل يصهين في اللي للزمالك ويدبحه في اللي عليه ومحدش في استوديوهات التحليل واون زمالك اقام الدنيا ولم يقعدها من اصحاب العدل الفالصو.
اللي ما بيطالبوش بيه الا عالزمالك بس ليه .. هي اون مبقتش اون زمالك .. والدوله مبقتش متزملكه ولا ايه ..جاتكوا القرف متلونين ومنافقين.