سبحان الله - الزمالك اليوم

يبقى مكنش لها لازمة من الاول : عضو مجلس الاهلى يسحب تهنئتة لـ بيراميدز

2025-09-24t01:48:31+03:00 - القاهرة

بقلم :   محمد مزيد
يبقى مكنش لها لازمة من الاول : عضو مجلس الاهلى يسحب تهنئتة لـ بيراميدز


أخبار أخرى
هشام يكن ورسالة هامة تخص فريق الكرة بنادي الزمالك قبل انطلاق الدوري
لهذا السبب .. الزمالك يرفض التسرع في ملف شركة الكرة
كريم رمزي يكشف عروض شركة نادي الزمالك.. ويشرح الموقف بالتفصيل
منتصر الرفاعي يكشف موعد عودة خوان بيزيرا
عفت نصار: رحيل هذا الرجل خسارة للزمالك وخطوة للخلف
خالد الغندور يكشف الغريب في كواليس تواصل الزمالك مع بيزيرا
مجدي عبد الغني يتحدث عن موقف الزمالك في قضيتي بيزيرا وشيكوبانزا
الزمالك يكشف آخر تطورات أزمات السعيد وبيزيرا وشيكو بانزا
رسالة وداع مؤثره من أنس وائل لجمهور الزمالك
بشأن أزمة بيزيرا.. معتمد جمال يطالب لاعبي الزمالك في المعسكر
مصدر بالزمالك يكشف آخر تطورات موقف عبد الله السعيد.. والاعتزال ضمن الخيارات
عائدون منذ فترة ووجوه جديدة ظهرت في فريق الزمالك امام البلاستيك
جمعية اللاعبين المحترفين المصرية تختار لاعب الزمالك الأفضل
رسمياً : الجزيرى إلى هذا النادي
يا جماعة كفاية تهريج وإقفلوا الملف دا بقى : جلسة بيم الادارة ووكيل عبد الله السعيد
قدم محمد سراج الدين عضو مجلس إدارة النادي الأهلي اعتذار بعد نشره تهنئة لفريق بيراميدز بمناسبة تتويجه بلقب كأس القارات الثلاث.

وعبر حسابه الشخصي على مواقع التواصل الاجتماعي فيسبوك كان قد تقدم بتهنئة لنادى بيراميدز، ثم عاد وتقدم باعتذار عنها بعد ان انتقده جمهور الاهلى ومسئولى الأهلى.



وأوضح سراج الدين أن ما نشره لم يكن مقصود به الإساءة لجماهير الأهلي أو التقليل من قيمة النادي كما وصل للبعض.

وعبر صفحته الشخصية على موقع التواصل الاجتماعى فيس بوك كتب محمد سراج الدين : 

بعتذر عن بوست التهنئة من شوية بس المقصد منه كان بمنتهى حسن النية ودون الأعلام والمباركة كنت أقصد بها اللاعبين اللي لعبوا بروح عالية ورجولة كلعيبين مصريين (معظم الفريق) قدام فريق غير مصري ولاعبين أجانب. لكن ولا أقصد به تهنئة إدارات ولا غيره ولا في دماغي ولا نيتي ومحصلش إن حد هنا النادي الأهلي قبل كده عشان أقدمله تهنئة رسمية. الموضوع حصل بشكل عفوي ودي أنا كان ممكن أقول ده الأدمن أو غيره اللي كتب لكن أنا بحب المصارحة والمواجهة واحترام الجمهور والأصدقاء قبل كل شيء.

واسعت التقدير في التهنئة كلنا بشر في النهاية قد نخطأ أو نصيب.

وأعتقد أنا معروف موقفي وكان واضح في مواقف سابقة كثير ومتسجل قدام أي توجه ضد النادي من قريب أو بعيد وبالعكس البوست مالوش أي علاقة باستمراري في النادي من عدمه لأن مع كل مواقفي السابقة واللي ممكن تكون سببت ضرر ليا بشكل شخصي في أمور معينة طول عمري ما طلعت وضحت أو تم المتاجرة بهذا الأمر وسببها بيكون غيرتي على النادي زي أي مشجع ومحب للأهلي قبل ما أكون مسؤول. بالعكس أنا بكون كده مقيد بسبب تقاليد المنصب.

وبالعكس لو مش مستمر هكون واخد راحتي أكثر في الردود والهجوم عن كده وده هيحصل فعلاً لو مش في موقع المسؤولية مستقلاً ولا هيهزني عندي أجامل حد ولا أكسب حد عشان مش موجود أو مش مكمل الأهلي. بيكون هو اللي في دماغي بس.

بعتذر مرة تانية والموضوع حصل بشكل عفوي وكل الاحترام لأي حد زعل أو أضايق من البوست وأهم حاجة ربنا يكرمنا في المباراة القادمة ويستعيد الفريق مكانه المفضل رقم 1 قريبًا إن شاء الله.




شاهد الفيديوهات
zamalek fans
التعليقات