علق الاعلامى خالد الغندور لاعب الزمالك السابق على عقوبة اسلام فتحى مدرب المقاولون العرب بعد هجومه على جمهور الاهلى فى الواقعة المعروفة.
وقارن الغندور العقوبة بوقائع أخرى، متسائلاً عن مبدأ المساواة في العقوبات.
وعبر صفحته الشخصية على موقع التواصل الاجتماعى فيس بوك كتب خالد الغندور متسائلاً :
إسلام فتحي مدرب المقاولون اخطأ و اخرج لفظ غير مقبول ردا علي تجاوز احد الجماهير ضده في المدرجات و اعتذر و حصل علي عقابه بالإيقاف ٣ مباريات عن طريق لجنة المسابقات.
وهنا السوال هل كتب الحكم في تقريره او المراقب و لا عن طريق الموبايل و السوشيال ميديا و من العجائب ان لاعب يسب و يضرب زميله يحصل علي ماتشين من لجنة المسابقات وعن طريق السوشيال ميديا و مدرب يخرج كلمة غير مقبولة عن مستوي فريق و يحصل علي ٣ مباريات.
و هل ده مكتوب في لوايح لجنة المسابقات الفعل الأقوي و الضرب و السب يحصل علي عقوبة اقل من لفظ أخرجه مدرب لمشجع ردا علي تجاوزه ضده.
واخيرا طول ما احنا بنحسبها اللاعب بيلعب مع نادي ايه و المدرب قال الكلام ده علي نادي ايه و علي حسب قوة السوشيال و الرأي العام ناخذ القرارات يبقي عمرنا ما هنتقدم الي الأمام