سبحان الله - الزمالك اليوم

فيديو .. مرتضى: "العيال اللى رموا طوب على النادى بتوع 25 زفت يناير"

2014-07-22t11:53:12+02:00 - القاهرة

بقلم :   
فيديو .. مرتضى:


أخبار أخرى
أزمة بنتايك تقترب من الحل
إبراهيم عبد الجواد يكشف تفاصيل انتقال ناصر ماهر لـ بيراميدز
البنا بكلمات حاسمة يرفض التصالح مع ميدو
جديد سيف جعفر فى الزمالك : رغبة من الادارة فى الاعارة .. عرض مجانى وعروض محلية
خاص : إدارة نادي الزمالك نجحت في إعادة مبالغ مالية كبيرة للمستثمرين بأرض النادي في 6 أكتوبر
أحمد دويدار يعلن رحيلة عن صوت الزمالك
خالد الغندور يوضح : هلى هناك علاقة بين صفقة رحيل ناصر ماهر، واحتمالية عودة بنتايك
خالد الغندور يكشف أخر مستجدات تجديد عقد محمد السيد
بيراميدز يُنهى كل إجراءات سفر ناصر ماهر معهم للمغرب
خاص جداً جداً : كارثة بمعنى الكلمة حدثت فى الزمالك اليوم.. لنا الله
أول تعليق من ادارة الزمالك على تصرف أحمد سليمان تجاه قرار بيع ناصر ماهر
شوبير يواصل الحرب الكلامية مع الحضري
تحركات عاجلة في الزمالك لحسم ملف "المستحقات".. وموعد محدد للدفعة الثانية
ثنائي جديد في تدريبات الزمالك استعدادا للمصري
أحمد سليمان ينشر صورة وتعليق مثير للجدل عقب اقتراب رحيل ناصر ماهر
هاجم المستشار مرتضى منصور، رئيس نادي الزمالك الأشخاص الذين ألقوا الحجارة على المشجعين بالنادي خلال الاحتفالات بالفوز بكأس مصر.

وأكد منصور أنهم ليس لهم علاقة بجماهير نادي الزمالك أو الألتراس قائلا:"ورحمة أمي الغالية أنا ما هاسيبكو، واللى همسكه فى النادى هسلمه للشرطة لحد ما أهله ييجوا يستلموه ملط".
وواصل: "كان فيه مجموعة كبيرة من الألتراس في ماتش سموحة حضروا وأنا اللي بعتلهم الدعوات بأدب وباحترام إنما العيال الصيع والبلطجية اللي اتجندوا في 25 زفت يناير، اليوم الأسود بتاع مصر النكسة بتاعة 25 يناير، وقعدوا ينفخوا فيهم يا أبطال ياللي ضربتوا الشرطة يامحترمين يا أصحاب الثورة، ثورة إيه ده كان انقلاب، وكانت مؤامرة على البلد، فأنا بقولهم إنتوا حدفتوا طوب إمبارح هاتتحاسبو حساب عسير، لأن نادي الزمالك ده نادي محترم".

 وتابع منصور :" مفيش بني آدم مات في 25 يناير الانتفاضة الوحيدة اللي بعترف بيها انتفاضة 28 يناير وشهداء 28 يناير اللي ماتوا فوق الكوبري إنما الناس الصايعة بتاعة 25 يناير أسماء على إسراء وخالد وعمرو واكد، على القرف ده كله، دي مؤامرة 25 يناير، إنما الشباب اللي ضد تزوير الانتخابات وضد الفساد اللي كان أيام حسني مبارك ده اللي نزل 28 يناير".

شاهد تصريحات مرتضى بالضغط هنا

شاهد الفيديوهات
zamalek fans
التعليقات