استكمل الدكتور عماد البناني المدير التنفيذي لنادي الزمالك، رده على فكرة انتمائه للنادى الاهلى.
هذا الامر الذى سبب غضب زملكاوى كبير، فور الاعلان عن تعيين الرجل فى منصب المدير التنفيذى، بإعتبار أن الرجل الاول فى الزمالك سيكون أهلاوى.
فى البداية علق على صورته المنتشرة فى مواقع التواصل الاجتماعى ووجوده فى قناة الاهلى، حيث أوضح أنه لقاء مجمع لكل الانديه بمشروع الرياضه للجميع.
وظهر فى البرنامج ضمن هذا الاطار لا اكثر ولا أقل، متحدياً أن يكون هناك صور أخرى له فى قناة الاهلى، مؤكداً أنه عمل بالعمل الرياضى 37 عام، من ضمنهم 36 كان يستمتع برؤية الزمالك من مبنى وزارة الشباب والرياضة.
وواصل : اللى بيقول انى أهلاوى حضرتك لو روحت لدكتور وطلع اهلاوي، مش هتأخد العلاج بتاعه أو مش هتعمل العملية عنده.
انا عارف ان الهجوم عليا بسبب الانتخابات والدولة كلفتنى بهذه المهمة، لانى مش محسوب على احد، ولو مشي مين هيجى الا اذا كان محسوب على طرف من الاطراف.
خسرنا امبارح 4 ساعات كان ممكن نشتغل فيهم بسبب المظاهرات، واحنا بنعمل فى النور أمام الكل، وبـ إحترافية شديدة.